Business Fitness

Fit zijn is belangrijk om je werk goed uit te kunnen voeren. Daarom maken wij tijdens deze Corona crisis dagelijks een fitnessinstructie voor jouw personeel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers thuis aan het werk zijn maar toch fit door deze tijd komen.

Onze Business Fitness video’s worden speciaal voor jouw bedrijf gemaakt, compleet met je logo en vermelding in de voiceover. Met Business Fitness heb je dus je eigen online fitnesscoach voor je medewerkers. Je personeel krijgt iedere dag om 12 uur een video in hun mailbox met daarin een leuke oefening om thuis te doen. Zo blijven de medewerkers fit en zet je je als bedrijf in voor je zorgplicht. Je laat immers een eigen fitnessprogramma voor je medewerkers maken.

Het mooie is, je kunt morgen al beginnen!

Om Business Fitness voor ieder bedrijf bereikbaar te maken werken we met prijzen per werknemer. Zo betaalt een klein bedrijf in verhouding net zoveel als een groot bedrijf om het personeel fit te houden. Helemaal in deze tijd is dat volgens ons de juiste manier van werken. We doen het samen!

Onze pakketten bestaan telkens uit 10 video’s. Na iedere serie van 10 kun je weer stoppen met Business Fitness.

De vaste prijs voor het personaliseren van de video’s is 100 euro. Daarna betaal je 5 euro per werknemer, voor 10 video’s.

Als je dus een bedrijf hebt met 18 medewerkers betaal je 100 + (18 x 5) = 190 euro voor 10 video’s. Als je een bedrijf hebt met 170 medewerkers betaal je 100 + (170 x 5) = 950 euro voor 10 video’s.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden: