360 graden (virtual reality) film

Virtual reality is hot. De komende jaren zal de populariteit van 360 graden virtual reality films enorm stijgen. Studio544 levert complete virtual reality pakketten, bijvoorbeeld voor beurzen. Inclusief de benodigde hardware, zoals virtual reality brillen. We verhuren de Oculus Go en leveren ook onze eigen kartonnen Virtual Reality Glasses.

Er zijn een aantal manieren waarop je een 360 graden virtual reality film op een goede manier zakelijk kunt inzetten. Deze vorm van video is uitermate geschikt om bezoekers van je beursstand bijvoorbeeld een indruk van je productiefaciliteiten te geven. Of om een nieuwe machine of een nieuw product te tonen.

Hoe werkt een 360 graden film?

Onze 360 graden virtual reality camera maakt de opname in 6 verschillende hoeken. De camera kan op een aantal locaties stil staan, of zelfs rondrijden. Hierdoor krijg je een ongekend perspectief.
In de software wordt alles vervolgens aan elkaar geplakt om een volledig ronde film te maken die je met een special bril kunt bekijken of op Youtube kunt plaatsen. De meeste internet browsers, zoals Google Chrome, ondersteunen deze vorm van video. De kijker kan met de muis door de video bewegen.

Virtual Reality Tour

Voor onze 360 graden virtual reality activiteiten hebben we een speciale website in het leven geroepen. Hier is veel meer informatie te vinden:

www.virtualrealitytour.eu

Bekijk een paar voorbeelden: