FAQ

Hieronder geven we antwoord op veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een film bij Studio544?

Die vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Het ligt er helemaal aan wat je wilt. Hoeveel draaidagen hebben we nodig, op welke locaties? Wil je een simpele snelle montage of een meer geavanceerde film? Moeten er nog animaties gemaakt worden? Hebben we een acteur nodig? Of een presentatrice? En moet er nog iets worden ingesproken door een voice-over?

Onze ervaring is dat we het beste eerst samen brainstormen en op die manier tot een goede offerte komen. Dat kan natuurlijk geheel vrijblijvend. Bel of mail ons even voor een afspraak!

 

Wat doet jullie bedrijf eigenlijk allemaal?

We noemen onszelf multimedia producent. En niet voor niets. We maken niet alleen een video. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we alles doen op communicatiegebied.

Ons aanbod:

  • video’s;
  • televisieprogramma’s;
  • animaties;
  • greenscreen studio (ook beschikbaar voor andere producenten);
  • voice-overs;
  • radiocommercials;
  • websites;
  • printadvertenties;
  • grafische producten zoals logo’s en folders;
  • beurspakketten voor 360 graden virtual reality video’s

Kijk voor voorbeelden en meer informatie in ons portfolio.

All-in oplossingen
Daarnaast leveren we ook all-in oplossingen. Daarbij nemen we jou alles uit handen. Nadat we de website gebouwd hebben kunnen we die natuurlijk ook volledig onderhouden. En wat dacht je van een social media campagne.

We bieden ook abonnementen. We kunnen dan iedere maand een journaal of een ander soort film maken. Dit doen we bijvoorbeeld voor Smartcity Update, Terberg Leasing en Timeshare Stop.

 

Hoe lang duurt het om door Studio544 een film te laten maken?

Het kan heel snel gaan. We kunnen morgen je film opleveren, als het moet. Bijvoorbeeld als er een belangrijk nieuwsfeit gebeurd binnen je bedrijf. Onze dagjournaals leveren we op de dag zelf.

Doorgaans is een doorlooptijd van twee tot vijf weken normaal.

 

Wat is een goede lengte voor een film?

De lengte van een film hangt af van je communicatiedoel, je doelgroep en het doel van de film. Voor internet is vaak een korte film beter. Een reportage mag langer duren. Over het algemeen is onze stelregel dat je gewoon moet vertellen wat je te vertellen hebt en dat een film niet langer moet duren dan nodig.

Als je goed nadenkt over de inhoud van een film kun je in anderhalve minuut trouwens een hele hoop vertellen.

 

Zijn er vacatures of stages?

We hebben altijd interesse in goede freelancers. Ook hebben we ieder half jaar plek voor een stagiair(e). Stuur dus even een mailtje!