Business Fitness

Voor verschillende bedrijven maken we tijdens deze Corona crisis fitness video's. Zo kunnen medewerkers die thuis aan het werk zijn toch fit door deze tijd komen. De video's worden voor ieder bedrijf apart gemaakt en alleen intern aangeboden.

Dat onze video’s niet alleen door kantoor personeel gebruikt worden bleek uit een prachtige email van een moeder die thuis lesgeeft. De taak van thuiswerkende moeder én thuis juf is zwaar. Zeker als je zoon een meervoudige beperking heeft. Maar de thuis les dagen worden door haar afgewisseld met onze fitness video’s en dat bevalt de kinderen erg goed! Daarom hebben we samen met de Terberg Business Lease Group besloten om 40 video’s openbaar te maken zodat iedereen een gratis dagelijkse fitness routine tot zijn beschikking heeft. Speciaal voor alle thuiswerkende ouders/thuisjuffen/thuis meesters en alle kinderen. Veel sportplezier!

Over Business Fitness

Onze Business Fitness video’s worden speciaal voor jouw bedrijf gemaakt, compleet met je logo en vermelding in de voiceover. Met Business Fitness heb je dus je eigen online fitnesscoach voor je medewerkers. Je personeel krijgt iedere dag om 12 uur een video in hun mailbox met daarin een leuke oefening om thuis te doen. Zo blijven de medewerkers fit en zet je je als bedrijf in voor je zorgplicht. Je laat immers een eigen fitnessprogramma voor je medewerkers maken.

Het mooie is, je kunt morgen al beginnen!

Om Business Fitness voor ieder bedrijf bereikbaar te maken werken we met prijzen per werknemer. Zo betaalt een klein bedrijf in verhouding net zoveel als een groot bedrijf om het personeel fit te houden. Helemaal in deze tijd is dat volgens ons de juiste manier van werken. We doen het samen!

Onze pakketten bestaan telkens uit 10 video’s. Na iedere serie van 10 kun je weer stoppen met Business Fitness.

De vaste prijs voor het personaliseren van de video’s is 100 euro. Daarna betaal je 5 euro per werknemer, voor 10 video’s.

Als je dus een bedrijf hebt met 18 medewerkers betaal je 100 + (18 x 5) = 190 euro voor 10 video’s. Als je een bedrijf hebt met 170 medewerkers betaal je 100 + (170 x 5) = 950 euro voor 10 video’s.