Websites

Studio544 is een multimedia producent. Dat betekent dat we niet alleen graag films maken maar ook websites en grafische producten zoals huisstijlen en folders. Hier een greep uit onze portfolio.

Een website vertelt een verhaal. Zoals bijvoorbeeld het verhaal van de Ambachtelijke Rokerij Zuidvenne. Zij roken paling, zalm en makreel op ambachtelijke wijze. Dat brachten wij in beeld middels deze website compleet met videoheaders maar toch met een authentiek uitstraling. Ook tekenden wij voor de huisstijl en ontwierpen we zelfs de labels voor de zoutpotjes.

GSC3 is een wereldwijd samenwerkingsverband van Slimme Steden. Wij verzorgen de complete communicatie voor dit platform. We bouwden de website helemaal custom made. We verzorgen de teksten en onderhouden de site en social media. Bovendien reizen we de hele wereld over voor gewone video’s en virtual reality films. 

Voor Carnavalsvereniging De Gorsselnarren ontwierpen we de nieuwe website. Ook ontwikkelden we de huisstijl en onderhouden we de site en social media. De Gorsselnarren is een van de verenigingen die wij middels sponsoring een warm hart toe dragen.

Voor de diverse handelsmissies op het gebied van Smart Cities van de Rijksoverheid ontwikkelden wij het platform NL Smart Cities. Deze pagina wordt per missie opgebouwd. De deelnemers worden voorgesteld en de thema’s van de missie worden uitgelicht. Ook wordt voorafgaand en tijdens de missie geblogd.